Isabelle Thomas este soția producătorului filmului „Killers of the Flower Moon”, filmul care îi are ca protagoniști în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Robert de Niro și are mari șanse la Oscar 2024.

Citește și: Imagini șoc cu Sorina, surprinse cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor! Cum s-a pregătit pentru a-și duce la capăt planul dramatic

„Killers of the Flower Moon” a fost desemnat cel mai bun film al anului 2023 de către National Board of Review din SUA.

De ce s-a sinucis Isabelle Thomas  

Isabelle era fiica unui aristocrat britanic, Sir Henry Lawrence, al 7-lea baron de Lucknow și a fostei sale soții, Penelope Nunan. L-a cunoscut pe Bradley în LA în timp ce lucra ca documentarist și s-au căsătorit în 2018.

În urma lui Izzi, așa cum îi spuneau prietenii, au rămas două copile de trei ani și soțul său de 58 de ani.

Ea nu a lăsat niciun bilet și a fost găsită fără viață în zona piscinei hotelului. Biroul de examinare medicală din Los Angeles a identificat cauza morții ca fiind sinuciderea, invocând multiple leziuni traumatice.

Sora lui Thomas, Diana O’Donnell a declarat pentru DailyMail.com că mama și nepoata lui Bradley au zburat în LA pentru a avea grijă de el și ea îi va urma în curând, în timp ce cei

patru prieteni ai săi „trezesc copiii dimineața și le pregătesc micul dejun”, apoi le citesc povești când se întristează.

Diana și-a descris cumnata sa drept o „prietenă pentru totdeauna” și a prezentat sinuciderea ei ca o „pierdere îngrozitoare”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O'Donnell a refuzat să comenteze despre sănătatea mentală a lui Isabelle, spunând că „starea ei de sănătate era privată”, dar a adăugat că „e evident că cineva care are tulburări mentale ar putea ajunge la extrem și să-și ia viața”.

Diana, în vârstă de 59 de ani, a spus că știe prin ce trece fratele ei, deoarece și-a pierdut soțul din cauza sinuciderii în urmă cu 20 de ani.

„Ne-a lovit familia de mai multe ori”, a spus ea. „Nu realizăm cât de vulnerabili și cât de fragili suntem. Nu există nicio încercare de a înțelege. Este doar un dezechilibru chimic, sau cum vrei să-i spui”.

„Este foarte greu să fii părinte singur. Fratele meu este extrem de norocos pentru că este foarte iubit de mulți oameni. Suntem foarte norocoși să avem acest cerc de prieteni în jurul nostru și al familiei.”

"Aceste fetițe vor crește fără mama lor"

Diana s-a mai arătat îngrijorată de faptul că fetițele fratelui ei vor crește într-o zi și că-și vor găsi mama pe Google.

„Aceste fetițe vor crește fără mama lor și vor avea multe întrebări și multă tristețe, pentru că mama nu este acolo să le privească crescând și să sărbătorească toate momentele din viața lor.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Diana a avut doar cuvinte de laudă la adresa răposatei sale cumnate.

„O adoram pe Izzy, era strălucitoare. Era fermecătoare. Ea a fost întotdeauna drăguță. Nu a avut niciodată nimic rău de spus despre nimeni”. Diana a postat informații despre cumnata ei răposată, împărtășind fotografii de nuntă ale lui Isabelle din 2018 și o fotografie cu ea în martie 2021 cu cele două fetițe.

Sora mai mare a lui Bradley este extrem de mândră de realizările fratelui ei, postând pe Facebook despre nominalizarea la Oscar pentru cel mai bun film a peliculei Killers of the Flower Moon și nominalizarea lui Leonardo DiCaprio la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o dramă.

Bradley a mai produs filme de succes: There's Something About Mary și Dumb and Dumber.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si