Close sidebar
Close sidebar

Mama a doi frati care erau in microbuzul mortii din Neamt, declaratii SFASIETOARE: "Nu am putut sa ma duc"

Noua oameni au murit in Neamt, dupa ce microbuzul in care se aflau a plonjat in apele raului Bistrita.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre pasageri se aflau si copiii Constantei Andrei. Unul a murit, iar celalalt, singurul supravietuitor, este internat in spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„La copil inca nu m-am dus, e la spital si inca n-am putut sa ma duc. Veneau de la Arad, mai mult nu stiu sa spun. in rest, nu pot sa spun nimic pana nu ajunge baiatul meu acasa, care a supravietuit. Lucrau la padure, au plecat sa faca si ei un ban, ca tineretul. Din data de 14 martie erau plecati, s-au dus dupa munca. Ei au lucrat si anul trecut, si celalalt an au tot fost plecati, ei se duceau la plantatii, la paduri.

Cineva din Savinesti ii ducea la munca. La negru lucrau, de unde carti de munca”, a povestit Constanta Andrei jurnalistilor de la Mediafax.

Ionut are 21 de ani si este singurul supravietuitor din microbuzul mortii. El este internat in Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI