Close sidebar
Close sidebar

Mama adolescentului ucis de un polițist în Franța își strigă durerea: "M-a pupat și mi-a spus că mă iubește”

Mama tânărului ucis de un polițist pe străzile din Paris a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care își plânge copilul.

Stefania Pavel,

Mama tânărului ucis de un polițist pe străzile din Paris a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, în care își plânge copilul.

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nahel, un tânăr de doar 17 ani a murit pe loc după ce a fost împușcat de un polițist, pentru că nu s-ar fi conformat ordinelor date de acesta. Incidentul a declanșat revolte în toată Franța, cel puțin 150 de persoane fiind arestate. Mounia, mama adolescentului, își plânge acum copilul și își strigă durerea, potrivit  BBC.

”Îl aveam doar pe el”

Mi-au luat copilul.  Era încă un copil,  a vea  nevoie de mama lui. Azi dimineață  m-a pupat și mi-a spus că mă iubește. I-am spus să aibă grijă și i-am spus că îl iubesc.

Am ieșit din casă în același timp, el s-a dus  la McDonald’s, iar eu m-am dus la serviciu ca oricine altcineva.  Ș i apoi mi s-a spus că mi-au împușcat fiul Ce pot să fac? Îl aveam doar pe el, nu am 10 ca el. El a fost viața mea, a fost cel mai bun prieten al meu. A fost fiul meu, a fost totul pentru mine.
Vă mulțumesc pentru tot sprijinul. Vă mulțumesc foarte, foarte mult! Nu știu ce altceva să mai spun
“,  a spus plină de durere mama tânărului de 17 ani.

Citește și: Adolescentul ucis de poliție în Franța fusese audiat de 12 ori pentru tăinuire de viol, conducere fără permis și deținere de droguri

Nahel, tânărul împușcat de un polițișt în Franța

[Sursa foto: Le Figaro]

Potrivit cazierului judiciar al acestuia, minorul a fost reținut de 12 ori. El ar fi refuzat în patru rânduri să se conformeze, potrivit ziarului. Unele dintre fapte au fost clasate fără urmări, iar una a condus la impunerea unor măsuri educative de către un judecător pentru copii, potrivit postului Europe1. Tânărul era cunoscut şi pentru faptul că a condus fără permis, fără asigurare şi folosirea unor false numere de înmatriculare.

În afara acestor delicte rutiere, Nahel a fost arestat în două rânduri cu privire la deţinere de droguri şi tăinuire de viol. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţistul care l-a împuşcat pe Nahel marţi dimineaţă şi-a cerut scuze familiei acestuia în timp ce se afla în arest. Avocatul său, Laurent-Franck Liénard, a declarat că acesta este "devastat" şi că "nu se trezeşte dimineaţa ca să ucidă oameni".

"Primele cuvinte pe care le-a pronunţat au fost să îşi ceară scuze, iar ultimele cuvinte pe care le-a spus au fost să îşi ceară scuze familiei", a spus avocatul său.

Proteste violente în Franța

”El nu a fost condamnat niciodată, are un cazier juciar virgin”, a declarat miercuri la France Info avocata familiei, Jennifer Campla. Nahel era ”cunoscut serviciilor poliţiei, dar nu e totuna, pentru că, în tratarea antecedentelor judiciare, el n-a fost judecat cu privire la absolut nimic. Cred că în acest tip de cartier, este rar ca un tânăr să nu fi fost controlat niciodată sau să nu fi fost plasat niciodată în arest”, sublinia ea. 

Citește și: Incident șocant la Arad: un bărbat a intrat cu toporul în locuința fostei sale iubite

Numeroase magazine au fost jefuite sau chiar incendiate la periferia Parisului şi chiar în centrul capitalei.

[Sursa foto: Le Figaro]

În Franța, protestele  continuă. Confruntările au fost adesea şi mai intense decât în nopţile precedente, deşi peste 40.000 de poliţişti au fost mobilizaţi în încercarea de a ţine situaţia sub control. Numeroase magazine au fost jefuite sau chiar incendiate la periferia Parisului şi chiar în centrul capitalei. Aproximativ 667 de persoane au fost arestate joi seară în Franţa.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Noaptea trecută, poliţiştii, jandarmii şi pompierii noştri s-au confruntat încă o dată cu curaj cu violenţe rare. În conformitate cu instrucţiunile mele ferme, ei au efectuat 667 de arestări", a scris ministrul pe Twitter.

Incidente au avut loc şi în marile oraşe din provincie şi chiar la Bruxelles. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI