Ramona Săcărin a ridicat, vineri, paşaportul Sorinei de la serviciul specializat din Dolj.

”Am semnat de preluare şi atât. Am prezentat un act de identitate şi certificatul de naştere al copilului, am semnat pentru preluarea paşaportului. Am venit în diecare zi”, a declarat Ramona Săcărin.

Citeste si: Cazul Sorina. Prima reacție a asistentei maternale după ce a aflat că fetița poate pleca în SUA! Ce spun acum soții Sărămăt| EXCLUSIV

Întrebată care este următorul pasm aceasta a spus că deocamdată nu au planuri făcute.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Deocamdată nu am stabilit niciun următor pas. Nu puteam să stabilim următorul pas din moment ce nu avea nicio informaţie”, a mai spus mama adoptivă.

Aceasta a explicat că planurile se vor face de acum înainte.

Citeste si: Cazul Sorina. Lovitură dură dată de avocata familiei Șărămăt imediat după ce judecătorii au decis că fetița poate pleca în SUA

Judecătoria Slatina a respins, joi, cererea procurorului general Bogdan Licu prin care solicita ca Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie din America, să nu poată părăsi ţara.

Decizia este executorie, dar nu definitivă.

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Cererea a fost adresată iniţial Tribunalului Mehedinţi, care şi-a declinat competenţa către Judecătoria Drobeta Turnu Severin, de unde dosarul a fost strămutat la Tribunalul Olt.

Această instanţă şi-a declinat, însă, competenţa înspre Judecătoria Slatina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si