Femeia i-a rugat public pe toţi cei care au puterea să facă dreptate să o facă.
„E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilaşul... Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji... N-avem putere! Şi fraţii, şi noi, ca părinţi...", a declarat mama Adrianei pentru RTV.

Citeste si: Femeia care şi-a ucis trei copii imediat după naştere a fost trimisă în judecată

„El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea.”

Fetița omorâtă are un frățior mai mic care crede că sora lui doarme în sicriu și că mâine se va trezi și totul va reveni la normal.

„El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea. Ne-a nenorocit copilaşul meu... Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu? Era un copil nevinovat, venea de la şcoală!

„Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu?”- declarația sfâșietoare a mamei îndurerate. Adriana,fetița de 11 ani, condusă pe ultimul drum

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: De ce era pedofilul olandez obsedat de refrenul unei piese a anilor '90? ”Am să-ți dau un pupic pe nas...”

Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni.”, a declarat mama Adrianei.

„După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni!”

Femeia este la capătul puterilor și spune că nu crede că va mai avea puterea să meargă mai departe.

„Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu?”- declarația sfâșietoare a mamei îndurerate. Adriana,fetița de 11 ani, condusă pe ultimul drum

„O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele. Nu ştiu ce se va întâmpla! Rog toată poliţia, toată România să facă dreptate! Să nu se muşamalizeze că el s-a omorât... Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate şi pentru copilaşul meu că e un copil nevinovat. O fetiţă căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi... I-a nenorocit fraţii şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni".

Citeste si: Dezvăluire bombă: Olandezul acuzat că a ucis-o pe Adriana ar mai fi făcut o victimă la Iași

Colegii de școală ai Adrianei au mers să-și ia adio de la fetița ucisă de olandezul care ulterior s-a sinucis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si