Foștii concurenți de la „Puterea Dragostei” nu au putut sta despărțiți prea mult timp și recent au anunțat că s-au împăcat. Mama lui Alex a vorbit despre relația dintre ei și despre cât de mult le susține relația

Citeste si: Jador, surprins într-o nouă relație după ce anuțase împăcarea cu Georgiana

Ce a spus mama lui Alex Zănoagă?

„Mă supăram pe ei dacă nu veneau să stea cu noi astea două săptămâni. În general ea mă sună, Alex deloc, nici nu știu când se ceartă pentru că el nu-mi spune.

Le-am spus să ia exemplu de la noi pentru că avem o căsnicie de 30 de ani, că ne-am mai certat așa, în orice casă. Se ceartă din copilării, nu au fost probleme mari, să se bată. Să se iubească, în primul rând, să se înțeleagă, să fie comunicare între ei, respectul contează foarte mult”, a spus soacra Siminei pentru spynews.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Reacția lui Bogdan Mocanu după ce s-a zvonit că și-a pierdut viața într-un accident rutier: „Mie îmi convine!”

Care este realația dintre Simina și mama lui Alex?

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” se înțelege perfect cu soacra sa și știe că ori de câte ori are nevoie de ceva, poate apela cu încredere la mama lui Alex, femeia o așteaptă de fiecare dată cu brațele deschise.

Cu toate că între cei doi mai există certuri, mama lui Alex îi susține necondiționat și le este alături în fiecare moment.

„Mama lui Alex de fiecare dată când suntem supărați vorbește cu amândoi. Ne zice să ne împăcăm pentru că ea știe de la ce ne certăm noi. Am vorbit cu mai mulți bărbați, ca familii, și toți ne-au spus că atunci când apare un copil femeia începe să înnebunească și să fie mai cicălitoare. Nu avem motive, nu m-a înșelat”, a povestit Simina.

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei s-au mutat în altă casă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si