Mama din New York a fost arestată după ce s-a aflat că și-a lăsat fiul de 10 ani să-și facă un tatuaj. Profesorii de la școala copilului au fost cei care au anunțat poliția, după ce au descoperit tatuajul de mari dimensiuni de pe brațul lui.

Citește și: Un american stabilit în Rusia și-a tatuat simbolul Z pe față

Crystal Thomas este o mamă de 33 de ani din New York, care a fost arestată după ce s-a aflat că și-a lăsat fiul de 10 ani să-și facă un tatuaj pe

braț. Profesorii au sesizat autoritățile după ce copilul ar fi cerut vaselină pentru a calma pielea iritată la asistenta școlii.

De ce a luat femeia această decizie

Cum au descoperit tatuajul, profesorii minorului au sunat la poliție. Mama băiatului a fost arestată imediat. Femeia le-a spus oamenilor legii că a crezut că este doar un tatuaj temporar și că este de părere că „niciun copil mic nu ar trebui să se tatueze".

Oamenii legii l-au reținut și pe Austin Smith, artistul tatuator în vârstă de 20 de ani, care a făcut tatuajul. În cazul mamei, acuzația a fost de punere în pericol a bunăstării unui copil. Totuși, femeia a fost eliberată ulterior pe cauțiune, relatează New York Times.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un hoț de biciclete a fost recunoscut și prins după tatuaje

În New York, legea arată că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea să-ți faci un tatuaj. În instanță, mama a declarat că susține restricțiile de vârstă şi că întregul incident a fost, de fapt, o neînțelegere. În cazul artistului tatuator pledoaria a fost că regretă că l-a tatuat pe băiat şi a susținut că nu ştia de existența unei limite de vârstă.

Citește și: L-au arestat în timp ce întreținea relații intime cu soția vărului său

„Este cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în viața mea. La vremea aceea, credeam că dacă primești permisiunea părinților, îți poți face un tatuaj", a declarat tânărul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Acest caz nu este unic. O tatuatoare a devenit virală în mediul online după ce a postat o serie de videoclipuri în care arată cum le face tatuaje unor bebeluşi. Ayala Bratt, o tânără tatuatoare de 22 de ani, a strâns peste 22 de milioane de vizualizări, după ce a postat un clip video cu doi părinţi şi bebeluşul lor, făcându-şi tatuaje identice la salonul ei.

Citește și: Veșnic în inimile celor care l-au iubit! Gest impresionant în amintirea lui Nosfe, la o lună de la decesul artistului. Fanii și-au găsit cu greu cuvintele: „Îmi lipsești atât de mult”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si