Un frizer american stabilit de mulți ani în Rusia și-a făcut un tatuaj pe față cu infamul simbol „Z” pe față, potrivit publicației Mirror.

Citeste si: Mesajul lui Putin la moartea lui Mihail Gorbaciov. Ultimul lider URSS a condamnat războiul din Ucraina

Americanul Greg Rossell, care se declară antisemit, a spus că se va mai întoarce în Statele Unite doar ca să „le atace într-un război”. 

Citeste si: Poliția Capitalei a emis un ordin de restricție provizoriu pentru Fane Vancică. El este căutat de către polițiști în aceste momente

Americanul antisemit Greg Rossell nu are de gând să se alăture și să lupte în războiul rusesc din Ucraina, dar a spus că susține campania care a dus la moartea a mii de oameni, la milioane de refugiați și la orașe distruse.

Simbolul "Z”, asemănat cu secera și ciocanul comuniste

Asemănând „Z” cu secera și ciocanul, simbolul Uniunii Sovietice, Greg Rossell a spus: „L-am terminat în jurul datei de 25 [februarie], pentru că eram foarte fericit de tot ce se întâmplă și am vrut să-mi arăt sprijinul pentru operațiunea specială".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Noii recruţi ai lui Putin sunt "bătrâni, în stare proastă şi slab pregătiţi”

O mare parte a populației ruse a fost manipulată de mass-media rusă de stat, care susține că războiul este doar o „operațiune specială” și că scopul este decapitarea guvernului nazist al președintelui Zelenski, văzut ca o amenințare pentru Rusia.

Ucraina nu este condusă de un guvern nazist, ci acesta este un mit fabricat de propagandiștii lui Putin.

Greg Rossell spune că nu se simte restricționat de restricțiile privind libertatea de exprimare din Rusia.

"Pot [vorbi liber]. Dar dacă ești liberal, nu poți", a adăugat el.

american rusia

Nu doar fața este câmp de război pentru americanul din Rusia

[Sursa foto: Twitter]

Întrebat de perspectiva bombardării copiilor nevinovați, bărbierul american, fost alegător al lui Trump a adăugat: „Nu mă deranjează; dacă sunt anti-ruși, nu sunt pro-ruși, chiar nu-mi pasă”.

Literele „Z” și „V”, folosite inițial ca marcaje de recunoaștere de către forțele rusești în Ucraina, au fost adoptate ca simbol popular de susținere a trupelor rusești – folosite în flash mob-uri în școli, afișaje pe clădiri, tricouri și chiar ca decor pe mâncare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si