Close sidebar
Close sidebar

Mama cantaretei care a murit in incendiul de la Restaurantul Beirut, declaratii in exclusivitate: Ce s-a intamplat in sala de judecata la procesul unde patronul localului este inculpat.

Un eveniment tragic a lasat Romania fara grai in urma cu trei ani. Un restaurant de lux de la Constanta a ars, iar in incendiu si-au pierdut viata trei tinere.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Patronul si administratorul localului, impreuna cu alte sapte persoane, a fost trimis in judecata. George Karam este acuzat ca a savarsit doua infractiuni de distrugere din culpa-una in forma agravanta, a infractiunii de realizare a constructiilor cu nerespectarea cerintelor esentiale a existentei acestora-forma agravanta, a infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, a infractiunii de construire fara autorizatie intr-o zona construita protejata,a infractiunii de primire in munca a unor persoane fara incheierea contractelor de munca, precum si a 40 de infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

In urma cu cinci zile a avut loc ultimul termen al "dosarului Beirut", iar pe 25 august urmeaza sa se pronunte instanta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

" Toti s-au declarat nevinovati. Dar mai mult de atat au cerut ca despagubirile sa nu fie asa cum am cerut noi, "sa nu fie o sursa de imbogatire". Asta-i doare pe avocatii inculpatilor. As da oricat doar sa vina Nico inapoi. Banii, cati vor fi, sunt pentru fiul meu, copilul pe care-l mai am. Noi avem ce ne trebuie din punct de vedere material.

Restul...este si va fi doar durere cat vom trai", a declarat Mariana Sarkany, mama cantaretei care s-a stins in incendiul de la Beirut. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI