Sfantul Nicolae este un prilej de bucurie, de oferit cadouri, de sperat si de vazut partea frumoasa a vietii. Copiii abia asteapta sa vina dimineata, sa descopere darurile lasate de "mos" in ghetute, iar parintii sunt si ei numai un zambet cu gandul la mostenitorii lor.

Mariana Sarkany se trezeste insa cu ochii in lacrimi si se duce direct la Cimitirul Municipal din Constanta unde se odihneste fiica ei Nicoleta, tanara cantareata care a murit in incendiul din restaurantul Beirut, din Constanta, in urma cu trei ani si jumatate.

Mama ei merge zilnic la locul de veci, dar de Sfantul Nicolae, cand ar fi trebuit sa fie ziua onomastica a copilului ei, face ceva deosebit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Orneaza mormantul cu obiectele preferate ale lui Nico si umple locul cu flori, care mai de care mai frumoase. Micul spatiu unde artista isi duce somnul eten nu mai este trist...Este exact ca solista, colorat si vesel. Cea care i-a dat viata nu-si poate ascunde insa suferinta si plange in hohote de fiecare data cand ajunge acolo.

" Anul acesta ne-am gandit altfel...Lui

Nico nu-i placea sa facem bradul decat in Ajun. Asa ca nu i-am pus bradut, doar mici simboluri de Mos Nicolae. I-am pus si "acolo" la ea, si acasa in speranta ca o voi imbratisa in vis. Imi este atat de dor de ea incat nu mai pot sa-i ascult piesele. Urlu de durere! De ce? De ce? Nu merita soarta asta crunta. Cea mai grea perioada este cand trebuie sa merg cu cadouri la mormantul copilului meu. Fara Nico nu vom mai fi cum eram inainte. Baiatul nu a vrut sa-si tina ziua de nastere anul acesta. A implinit 16 ani, dar a zis ca nu poate sa petreaca fara sora lui", a declarat Mariana Sarkany pentru stirilekanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si