O femeie din Australia și-a ucis copiii. După dubla crimă  a încercat să se sinucidă. Femeia suferea de anumite tublurări psihice.

Citeste si: Un bărbat și-a înscenat moartea după uciderea fiicei sale. Bărbatul a pus planul la cale alături de soție

Mika Djurasovic, o femeie din Australia, a fost capabilă șă își ucidă cele două fetițe. Ea a făcut gestul îngrozitor pentru a scăpa copilele de suferință.

Cea mai mare fetiță avea zece ani și se numea Mia. Tiana era sora mai mică și avea doar șase ani. Tatăl lor a fost cel care a găsit trupurile neînsuflețite ale micuțelor în casa lor din Madeley.

Femeia nu se face vinovată de crimă, pentru că suferea de tulburări psihice.

Citeste si: Scene violente în Olt. Un bărbat de 25 de ani este cercetat după ce și-a înjunghiat soția

Crimă șocantă în Australia

Mama celor două copile le-a ucis fără a sta pe gânduri. Ea a fost diagnosticată cu o depresie agresivă și cu probleme psihice. Femeia realiza că boala ei este din ce în ce mai rea și era speriată ca cele două fetițe vor fi luate în plasament în cazul în care aceasta va păți ceva.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ziua crimei, Mika Djurasovic, s-a trezit la ora șapte dimineața, iar primul gând pe care l-a avut, a fost cel de a își omorî cele două fetițe. Aceasta și-a pregătit cuțitele și o frânghie.

Copila cea mică a fost speriată și și-a întrebat mama dacă vrea să le facă rău. Tiana și-a văzut mama în timp ce ținea cuțitele în mână. „Mami, ai de gând să îmi faci ceva?”, a

întrebat-o cea mică.

Mika Djurasovic a renunțat pentru un moment la ideea macabră și a început să își pregătească fetele pentru școală, dar când a ajuns la porțile școlii, aceasta s-a întors acasă torturându-și fetele.

Atunci când a început chinul pentru victime, femeia a dat drumul aspiratorului pentru ca cele două copile să nu se audă. După ce și-a ucis copiii, ea nu a mai dorit să trăiască.

Citeste si: Crimă șocantă: mama a doi copii a fost înjunghiată de 54 de ori în gât

Femeia a declarat că își iubește fetițele mai mult decât orice și îi pare rău că nu a avut grijă de ele mai bine.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Îmi iubesc fetele mai mult decât oricine și mai mult decât orice și îmi pare atât de rău că nu am avut grijă de ele mai bine. Ar fi trebuit să fiu mai conectată cu soțul și prietenii mei. Nu mi-a plăcut să vorbesc despre problemele mele.

Aș vrea să o fi făcut. Îmi pare atât de rău pentru tot", a scris ea într-un bilet.

Criminala are tulburări psihice, iar în momentul în care și-a omorât fetele nu a realizat că nu e bine ce face. Psihiatrul Adam Brett a spus că Mika Djurasovic le-a iubit foarte mult pe micuțe și nu a vrut ca ele să sufere așa cum a făcut-o ea.

„Le-a iubit atât de mult încât nu a vrut ca ele să sufere în același mod în care a făcut-o ea" a menționat doctorul.

Citeste si: Tatăl studentei la medicină, dezvăluiri despre crima din Iași! Ce a văzut pe trupul neînsuflețit al fiicei sale: „Au spus că nu a fost arsă, dar era pe mâini și pe picioare”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si