Inainte de a comite crimele, Jessica Edens a scris trei scrisori. Politistii le-au facut publice.

In aceste notite, femeia ii scrie fostului sot, Ben, ca nu mai poate sa le faca rau acum, scrie independent.co.uk.

Tanara, in varsta de 36 de ani, si-a impuscat cei doi copii, de 5 si 9 ani, fosta iubita, Meredith Rahme, apoi s-a sinucis.

"Toti cei pe care tu i-ai iubit nu mai sunt. Ma auzi? Sunt pe cale sa ma duc si eu", i-a spus ea barbatului, la telefon.

Politistii au gasit scrisorile in masina in care mama criminala si-a omorat pruncii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Pentru parintii si sora mea: Imi pare foarte rau pentru durerea pe care am provocat-o. Ati fost mereu alaturi de mine si va iubesc nespus. Stiu ca ce am facut este un act egoist, dar nu mai pot suporta durerea. E prea mult. Nu mai pot sa ii fac fata. Nu voi mai trai in durere si nici copiii mei nu vor mai suferi. Imi pare foarte rau! Va iubesc", a scris ea.

In cea de-a doua scrisoare, destinata fostului sot, ea scrie:" Mi-ai facut sa sufar cum nu am suferit in viata mea. Tu i-au facut sa sufere si pe copiii mei. Pentru ce mi-ai facut mie si copiilor mei, sper sa putrezesti intr-o zi. Nu mai poti sa ne ranesti. Acum suntem in pace. Iti doresc sa traiesti in suferinta, rusine si vina tot restul vietii tale".

A treia scrisoare se numeste "Ultima dorinta si Testament".

Autoritatile nu inteleg cum cineva a putut sa isi piarda atat de mult increderea si sa recurga la un act atat de violenta asupra sa si a celor dragi.

Citeste si: Sotia lui Alexandru Arsinel se simte in continuare rau. Actorul isi pune viata in pericol ca sa o ajute: "Uit de mine, grijile mai mari sunt cu sotia"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si