Mama celor patru copii salvați după 40 de zile în jungla din Amazon a fost în viață timp de patru zile după prăbușirea avionului lor în regiunea izolată din Columbia.

Citește și: VIDEO| Primele imagini cu minorii care se aflau de 40 de zile în junglă: „Mi-e foame”, „Mama a murit”

Magdalena Mucutuy le-a spus copiilor să plece și să găsească ajutor în timp ce trăgea să moară, potrivit BBC News.

Citește și: Cei 4 copii dispăruţi în Amazon cu 40 de zile în urmă, după prăbuşirea cu avionul, au fost găsiți în viață! Cum au rezistat în junglă

Adresându-se reporterilor, tatăl copiilor, Manuel Ranoque, a spus că fiica lui cea mare i-a spus că mama lor i-a îndemnat să „plece” și să se salveze.

Avion prăbușit în jungla amazoniană

Avion prăbușit în jungla amazoniană

[Sursa foto: Twitter]

Despărțire dramatică de propria mamă

Cei patru frați, în vârstă de 13, nouă, cinci și un an, au fost salvați și transportați din mijlocul junglei, vineri, cu echipajele de salvare aeriene.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ei au fost transportați la un spital militar din capitala Columbiei, Bogota.

„Singurul lucru pe care fata [Lesly, în vârstă de 13 ani] mi l-a spus este că, de fapt, mama ei a trăit patru zile”, a spus domnul Ranoque reporterilor în afara spitalului.

„Înainte de a muri, mama lor le-a spus ceva de genul: „Copii, plecați de aici. O să vedeți ce fel de om este tatăl vostru și vă va arăta același tip de dragoste uriașă pe care v-am arătat-o eu”.

Primele lucruri spuse de copii în momentul salvării lor

Au apărut detalii despre timpul petrecut în junglă și despre salvarea lor miraculoasă- inclusiv primele lucruri pe care le-au spus copiii când au fost găsiți.

Salvatorul Nicolás Ordóñez Gomes și-a amintit momentul în care i-au descoperit pe copii. "Fiica cea mare, Lesly, cu micuța în brațe, a fugit spre mine. A spus: „Mi-e foame'", a spus el la postul public RTVC.

„Unul dintre cei doi băieți stătea întins. S-a ridicat și mi-a spus: „Mama mea a murit”.

Bărbatul a completat salvatorii au răspuns cu „cuvinte pozitive, spunând că suntem prieteni, că am fost trimiși de familie”. Nicolas Ordóñez a spus că băiatul a răspuns: „Vreau niște pâine și cârnați”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si