Close sidebar
Close sidebar

Mama criminalului din Botosani, declaratie socanta! " Nu a fost singur si probele vorbesc!"

Bogdan Ionel nu avea tata, nu il recunoscuse niciodata. Mama lui este plecata in Italia la munca si astfel Bogdan si sora lui traiau drama copiilor cu parinti plecati in strainatate. Tocmai de la tensiuni familiale a plecat starea sa de anxietate si depresie care a culminat cu o crima.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Departe de copiii ei, dar mai ales de fiul care se pare ca avea numeroase traume, Larisa Ionel, mama lui Bogdan Ionel si-a facut resimtita prezenta pe conturile de socializare, la o zi dupa crima.

Nu se stie daca femeia s-a pornit spre casa pentru a fi alaturi de copiii ei, dar este cert ca a petrecut multe ore pe Facebook unde s-a certat cu tinerii care au lasat mii de mesaje de revolta pe contul lui Bogdan.

Femeia a lansat si niste variante soc cu privire la fapta pentru care este cercetat fiul ei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Bineinteles, vreau sa iasa la lumina doar adevarul. Chiar daca trebuie sa plateasca vinovatul. Fiul meu nu a fost singur si probele vorbesc. Doar ca nu vrea sa spuna cum s-a intamplat si cine a fost cu el.

Cum s-au desfasurat lucrurile, voi stiti? Daca da mergeti la Politie si dati eclaratie dar sa fie adevarul adevarat fara sa acoperiti pe nimeni.

Judecati dupa terminarea porcesului, nu influentati ancheta".

Sursa: botosaneanul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI