Mama cu chip de monstru a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe copil. Presa din Rusia relatează că băiețelul de șase ani a încercat să înece câinele familiei, gest care a enervat-o la culme pe mama lui, care a decis să se răzbune pe el.

Femeia a pus imediat în aplicare un plan șocant. I-a pus o pungă pe cap, l-a dus într-o pădure din apropierea Moscovei și l-a abandonat fără să aibă vreun regret.

Citeste si: Povestea care îți dă fiori reci! O copilă de 13 ani imobilizată în scaun cu rotile a născut, la Târgoviște! EL a abuzat-o: "Își lua liber ca să stea cu ea!"

Copilul a supraviețuit ca prin minune. A reușit să fugă din pădure până a ajuns la o autostradă. Un șofer l-a observat și l-a luat cu mașina, iar copilul i-a povestit întreaga pățanie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Câinele familiei este mai iubit decât mine", i-a spus Lev șoferului. Supărat că mama să nu-i oferă dragoste, micuțul ar fi amenințat că va omorî animalul, moment în care mama sa a decis să-l lase de unul singur într-o pădure. Însă nu înainte de a-l ține flămând o zi întreagă.

Citeste si: O tânără de 18 ani a căzut la pământ, a intrat în comă, iar după patru zile s-a trezit cu un bebeluș! "Habar nu am cum e posibil asta. Nici nu știam că sunt însărcinată!"- Medicii spune ce s-a întâmplat cu adevărat!

Șoferul care l-a salvat a oprit în prima benzinărie și a cerut ajutorul autorităților. La scurt timp a fost găsită și mama. Ea nu a recunoscut acuzațiile, ci a declarat că băiețelul a fugit singur în timp ce se plimbau prin cap. Oamenii legii au suspus-o unui test psihologic pentru a se stabili dacă este în deplinătatea facultăților mintale.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si