Fosta soacră a lui Dinu Maxer a stat departe de lumina reflectoarelor, așa că puțină lume o cunoaște. Ea este mai mare decât el cu doar patru ani și a fost mereu alături de fiica ei și o ajută cu creșterea copiilor.

Citește și: Nicoleta Luciu a luat o decizie radicală după ce s-a zvonit că a „trăit” cu Nuțu Cămătaru

De-a lungul timpului, Dinu Maxer a declarat că se înțelege foarte bine cu soacra și că nu au existat probleme. Între cei doi este o diferență de patru ani, iar mama Deei a fost mereu alături de ei, la orice pas.

Cum arată mama Deei Maxer

Mama Deei este apropiată de vârstă cu fostul ginere, deoarece între Dinu și Deea exista o diferență de 16 ani. Dinu a mărturisit că atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu mama de Deei, femeia nu știa că ei sunt împreună.

Citește și: Dinu Maxer dă replica după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-a înșelat cu Nuțu Cămătaru: „Mă întreb de ce nu apare să declare ceva"

Mama Deei Maxer a fost mereu alături de ea, iar de câte ori vedeta a avut nevoie de ajutor în creșterea micuților, mama ei a fost prezentă și s-a bucurat de prezența nepoților.

Soacra lui Dinu a fost de acord cu relația lor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Mama cu tata bănuiau (n.r. că sunt împreună) pentru că eu eram cu Dinu la mare, el era manager, au venit în vizită.

Eu dormeam în cameră cu Dinu, restul fetelor erau în altă cameră. Am zis: <<Păi fetele astea se duc la gagici, pe mine Dinu mă apără.(...) Dinu era leşinat când a trebuit să vină la tata să mă ceară. E cu 16 ani mai mare ca mine şi eu avem 16 ani", a povestit Deea Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

„<<Mami dacă tu eşti fericită şi crezi ca Dinu e bărbatul cu care vrei să ai o relaţie, noi te încurajam şi vrem să fim lângă tine>>", a mai spus artista că au fost cuvintele mamei sale atunci când a început o relaţie cu soţul ei.

Vestea divorțului soților Maxer a șocat atât familia, cât și fanii acestora. Ei au decis să se separe după 18 ani de relație plini de iubire. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare.

Citește și: Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident teribil! Dramă neștiută în familia artistului

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect si muncă depusă cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru aceasta călătorie in care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Voi ne știți viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atenția voastră si înconjurați de apreciere si admirație. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odată ne dorim să respectați acest moment din viata noastră. Ne dorim discreție, liniște si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer”, a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

Citește și: Cum a reacționat Andreas, fiul pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îl au împreună, atunci când a aflat că părinții lui divorțează. Cu care dintre părinți locuiește acesta

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si