Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cel mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Din rodul iubirii lor, au rezultat și doi copii. Ei se mândresc cu aceștia de câte ori au ocazia. Chiar dacă au lăsat trecutul
în urmă, Dinu a aflat anumite informații care i-au stârnit curiozitatea.

Citeste si: VIDEO| Deea Maxer, schimbare înainte de naștere

Artistul se arată uimit de speculațiile potrivit cărora ar fi fost înșelat de Nicoleta Luciu cu Nuțu Cămătaru, astfel că a oferit și prima reacție despre acest caz. Dinu Maxer a anunțat că nu vrea să mai fie implicat în aceste discuții, deoarece are o familie frumoasă. El a explicat că el nu știe nimic despre această infidelitate, argumentând totodată că cel mai bine ar fi să vorbească despre acest subiect Nicoleta Luciu.

Dinu Maxer a mărturisit că relația lui cu Nicoleta Luciu nu a întâmpinat dificultăți sau probleme de acest gen în cei opt ani cât au stat împreună. De asemenea, a declarat că despărțirea dintre ei a fost una de comun acord, fără scandal.

Citeste si: VIDEO| Petrecere de Ziua Copilului, în avans

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea.

Nu mai vorbim de mulți ani”, a declarat Dinu Maxer, pentru Playtech.ro.

Cum s-a îndrăgostit Dinu Maxer de Deea?!

În urmă cu mai mult timp, Maxer a povestit că a întâlnit-o pe Deea când ea avea doar 15 ani. S-a gândit mult timp până a început relația cu ea, însă dragostea a învins.

de ce s-au despărțit dinu maxer și nicoleta luciu

Dinu și Nicoleta.

[Sursa foto: Google]

Citeste si: VIDEO| Raluca Bădulescu, la Casă de vedetă! Cum arată locuința ei din Turcia

După ce anii au trecut, cei doi au făcut pasul cel mare. Cuplul a lăsat deoparte toate speculațiile legate de diferența de vârstă, astfel că acum au o frumoasă căsnicie cu doi copii care le înseninează orice vârstă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu.

Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă”, a declarat Dinu Maxer în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Deea Maxer, dezvaluiri uluitoare, dupa 11 ani de casnicie! Ce anume nu i-ar ierta niciodata sotului ei si ar duce la despartire?

Sursa: playtech.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si