Diana Sentes si-a facut debutul la Exatlon saptamana trecuta intr-un mod spectaculos, ea aducand elementul de frumusete la concursul care se desfasoara in Republica Dominicana. Despre trecutul Dianei au aparut imediat informatii, cum ar fi cea ca a avut o relatie de cateva luni cu Dani Otil, dupa despartirea acestuia de Mihaela Radulescu.

In acest context, in presa a aparut si informatia conform careia mama Dianei este functionar la Primaria Sectorului 1.

Liliana Sentes nu este chiar un functionar oarecare, ci este Director Executiv al directiei Utilitati Publice din cadrul Primariei sectorului1. Sentes are practic trei servicii in subordine: cel de fond imobiliar, adminitrativ si de utilitati publice.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Liliana Sentes detine, conform declaratiei de avere, doua apartamente in Bucuresti, trei autoturisme dar si doua datorii in valoare cumulata de 80.000 lei. Mama Dianei a incasat ca salariat, anul trecut, 72.560 lei iar tatal a luat din pensie, 13.981 lei.

Diana Sentes nu si-a urmat mama in cariera ci lucreaza ca instructor personal si consilier pentru persoanele care vor sa slabeasca sanatos.

Diana are 28 de ani si este absolventa a liceului Jean Monnet din Capitala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si