Close sidebar
Close sidebar

Ella de la „Puterea Dragostei” îngenuncheată de durere. Mama ei în stare gravă la spital: „Măcar voi să fiți bine!”

Ella de la „Puterea Dragostei” trece prin cea mai mare durere din viața ei. După ce tatăl ei s-a operat de urgență, apoi s-a despărțit de iubitul său, acum a aflat că boala mamei sale a recidivat.

Georgiana Balaban,

Ella de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ella Solzariu plânge fără încetare. Bruneta a aflat azi că boala mamei sale, de care s-a operat acum 20 de ani, a recidivat. „Trebuie să vă povestesc ceva...o mică parte din ceea ce trebuie să vă spun...Pentru că nu pot vorbi pe story...am decis să scriu. Aseară am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea. Din păcate mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani...” a zis Ella Tina.

Citeste si: Momente grele pentru Ella de la Puterea Dragostei: „Am primit un telefon neașteptat. Din păcate, mamei mele...Nu mai am putere nici să mă rog!” A izbucnit în lacrimi pe instagram!

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a filmat în timp ce plânge, chiar dacă a transmis că-și asumă criticile, ea a făcut ce simte. „După ce m-am despărțit de iubitul meu, pe care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă după faza cu tatăl meu, am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul.” a
adăugat Ella.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a mărturisit pentru cine suferă. Bruneta a declarat cine îi face ochii să plângă

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ella de la Puterea Dragostei este îngenuncheată de durere. [Sursa foto: Instagram]

Focoasa brunetă și-a spus oful printre lacrimi: „Nu vreau decât să vă rog să o amintiți în rugăciuni pe mama mea...Eu nu mai am putere nici să mă rog. Vă mulțumesc!”.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei trece prin momente cumplite! Bruneta a izbucnit în lacrimi: „Mamei mele i-a recidivat boala...”

Mama Ellei de la „Puterea Dragostei” este grav bolnavă. Bruneta a clacat nervos

Ella Solzariu trece prin cele mai grele momente ale vieții ei. Bruneta este îngenucheată de durere: „Asta am simțit să vorbesc cu voi...cu riscul că voi fi criticată, dar nu-mi pasă atâta timp cât rugăciunile voastre ajung unde trebuie.”.

Mama Ellei este grav bolnavă, [Sursa foto: Instagram]

Ella Tina le-a adresat și un sfat prietenilor săi de pe Instagram: „Mergeți la control la timp, din dragoste pentru cei dragi. Nu mai fiți egoiști...Banii se fac și se pierd, dar sănătatea cu greu. Investiți în voi! Un necaz nu vine niciodată singur, din păcate. Sper ca măcar voi să fiți bine! Vă iubesc!”.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îl atacă dur pe Jador după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI