In cadrul competitiei Exatlon, am avut parte, sambata seara, de un meci de infarct intre echipa Romaniei si echipa Turciei. Confruntarea a tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori, din ambele tari, compatriotii nostri fiind, la final victoriosi.

Mama "faimoasei" Diana Belbita vorbeste despre meciul cu Turcia. Diana Belbita a fost una dintre concurentele care au adus puncte castigatorilor, iar mama ei ne-a povestit ca a urmarit fiecare secunda a evolutiei luptatoarei MMA inca de la inceputul competitiei.

Doamna Belbita nu este insa o femeie emotiva. Are un autocontrol foarte bine dezvoltat, este cerebrala si obiectiva in ceea ce priveste executiile mostenitoarei ei.

Diana Belbita este una dintre cele mai indragite concurente de la Exatlon

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Nu am avut emotii mari. Eu ma controlez si imi imaginez cateodata ca sunt langa Diana sa o laud, sau sa o cert cand este cazul. Am stat putin cu inima stransa cand conducea Turcia, insa stiam ca ai nostri pot reveni si exact asa s-a intamplat.

Au fost hotarati si au castigat. Diana s-a descurcat foarte bine, dar ar trebui sa fie mai atenta la aruncari. Oricum la presiunea mare care a fost pe ei, pot spune ca au fost extraordinari", ne-a declarat, in exclusivitate doamna Belbita.

Diana Belbita este luptatoare MMA

Cea care i-a dat viata "printesei razboinice" ne-a vorbit si despre concurentii ei preferati. Ne-a marturisit ca o apreciaza mult pe Mariana de la "Razboinicii".

"Pe "faimosi" ii iubesc pe toti ca sunt ai mei, iar de la "Razboinici" o apreciez pe Mariana. La varsta ei e intr-o forma foarte buna, are forta si imi place cum isi mobilizeaza echipa. Ionut mi se mai pare un concurent valoros, Roxana mi se pare bunicica", a mai spus femeia.

Mama Dianei Belbita a vorbit in premiera despre meciul cu Turcia, dar si despre concurentii ei favoriti

Ei bine, intrebata cum comenteaza mesajele fanilor care zic ca in ultima vreme fiica ei are o atitudine asemanatoare cu cea a lui Giani Kirita, interlocutoarea noastra ne-a raspuns ca aceste afirmatii nu au nicio legatura cu realitatea.

"Nu stiu de ce au facut o comparatie intre Diana si Giani. Fiica mea nu injura, nu prea isi pierde cumpatul. Iar Giani, asa e el, vulcanic. Toata lumea stie", a incheiat mama Dianei Belbita.

Este prima oara cand mama "faimoasei" Diana Belbita de la Exatlon vorbeste despre meciul cu Turcia si despre concurentii ei favoriti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si