Andreea Vizaru  este mama gemenilor care au căzut în luna august a anului trecut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, ulterior murind. Aceasta a fost condamnată joi pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Tragedie aviatică în Elveția. Un pilot român s-a stins din viață după ce avionul său s-a prăbușit într-un munte

Ce pedeapsă a primit femeia

Judecătoria Ploiești a semnat sentința Andreei Vizu. Aceasta a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de 5 ani.

În plus, instanța judecătorească  i-a luat femeii mai multe drepturi, inclusiv acela de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, părintești și de a fi tutore sau curator, timp de 5 ani. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Condamnatei i s-a impus să frecventeze trei programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probațiune Prahova, sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate. Judecătoria susține măsura obligării la tratament medicală pentru Vizu Andreea, până se va însănătoși ori până la înlăturarea stării de pericol.

Citeste si: Ana Maria a murit la 23 de ani după ce a fost ucisă de un client. Tânăra nu a mai ieșit vie din apartamentul călăului

Mama gemenilor căzuți de la etajul 10 a fost condamnată cu suspendare. Iată câți ani de pedeapsă a primit

Andreea Vizu

[Sursa foto: observatorulph.ro]

Andreea Vizu a fost decăzută din drepturile părintești

În trecut, Judecătoria Ploiești a admis o acțiune introdusă de Direcția Generală de Asistență Socială  și Protecția Copilului Prahova care a solicitat în instanță decăderea din drepturile părintești a femeii. Aceasta mai are un băiețel în vârstă de 6 ani. Drepturile și obligațiile părintești față de minor vor fi exercitate de către tatăl copilului.

Citeste si: Un bărbat a fost arestat după ce a accidentat intenţionat, cu maşina, o persoană

Gemenii au căzut de la etajul 10 al unui bloc în urmă cu un an

Copiii gemeni au căzut în seara zile de 11 august 2021 de la etajul 10 al unui bloc din municipiul Ploiești. Aceștia au căzut pe trotuar, iar în ciuda resuscitărilor repetate, cei doi au decedat. La momentul producerii accidentului, se spunea că mama lor ar fi fost într-o altă cameră.

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10, a fost condamnată pentru ucidere din culpă! Decizia judecătorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si