După tragedia care a îndoliat România, Andreea tot nu se lasă de TikTok. Mama gemenilor din Ploiești continuă să facă clipuri pe Tiktok și șocheze cu aparițiile sale. Utilizatorii rețelei consideră că femeia ar fi gravidă din nou, având în vedere ultimele apariții din mediul online.

Citeste si: Doi frați gemeni, în vârstă de 24 de ani, au murit de coronavirus. Vestea care a șocat o lume întreagă

În ultima perioadă, femeia a avut parte de o revedere de poveste cu una dintre cele mai bune prietene ale sale. Ele au stat de vorbă într-un apartament, apoi s-au apucat de live-uri și noi clipuri pe Tiktok.

Citeste si: VIDEO- Doi gemeni de doar cinci ani au fost luați cu forța chiar de mamă

Mama gemenilor din Ploiești este însărcinată?!

Urmăritorii Andreei au observat că ea are o presupusă burtică de gravidă în videoclipurile pe care le-a postat. Urmăritorii ei au luat cu asalt secțiunea de comentarii și nu s-au lăsat până când Andreea nu le-a răspuns întrebării pe care toată lumea o avea.

Inițial, tânăra nu a dorit să ofere prea multe detalii. Ea a avut o reacție destul de reticentă și nu s-a arătat prea dornică de conversație cu internauții.

Ulterior, numărul de întrebări a copleșit-o.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Gemene dispărute după o ceartă cu mama

După lungi întrebări și încercări, internauții au aflat că Andreea nu este însărcinată, așa cum chiar ea a mărturisit. Internauții își pun însă, semne de întrebare și pun la îndoială spusele tinerei. Ploieșteanca spune că nu este însărcinată și că, de fapt, se confruntă cu alte probleme de sănătate.

mama gemenilor din ploiești este însărcinată

Mama gemenilor pe Tiktok.

[Sursa foto: TikTok]

Urmăritorii femeii sunt convinși că mama gemenilor din Ploiești dorește să ascundă sarcina și nu vrea să dea cărțile pe față.

„De ce?! Păi de unde știi tu că sunt eu gravidă?! Nu mă supăr, am eu niște probleme, nu pot spune aici”, a scris Andreea pe Internet.

Andreea este aspru criticată în mediul online. Spre surprinderea oamenilor, nu a mai făcut niciun fel de declarație cu privire la moartea celor doi copii ai săi.

Femeia nu se consideră vinovată de moartea gemenilor care au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Micuții stăteau alături de ea și de fratele lor mai mare.

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești, însărcinată?! Detaliul remarcat de mai mulți internauți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si