După moartea gemenilor din Ploiești,  viața Andreei s-a schimbat enorm. Acum ea a decis să-și facă și o schimbare de look. Urmăritorii ei au criticat-o aspru.

Citeste si: Bărbat de 60 de ani din Dâmbovița, găsit spânzurat în biserică

Femeia a declara, de mai multe ori, că nu rezistă fără să posteze clipuri în mediul online sau să facă o transmisiune live.

Ea și-a strâns astfel o comunitate imensă de urmăritori pe rețelele de socializare.

Mama gemenilor din Ploiești- criticată aspru în mediul online

De la tragedia în care i-au murit copiii, femeia își ține la curent urmăritorii zilnic cu tot ce face. Cu doar câteva zile în urmă, ea a mers în vizită la fiul ei cel mare, David. Băiatul locuiește cu rudele din partea tatălui său.

Citeste si: VIDEO| Andreea, mama gemenilor, este din nou live pe rețelele de socializare. Femeia continuă să facă TikTok-uri

Apoi, Andreea a postat mai multe videoclipuri pe TikTok pentru a-și arăta noul look. Mama gemenilor decedați și-a schimbat lookul pentru a doua oară, iar dacă prima dată era blondă, acum s-a răzgândit radical.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

mama gemenilor din ploiești s-a vopsit

Andreea - mama gemenilor din Ploiești.

[Sursa foto: TikTok]

Femeia s-a vopsit și acum este brunetă. Internauții au crezut că este vorba despre o perucă, însă ea le-a explicat că s-a vopsit. Internauții au început să o critice aspru, însă femeia i-a pus imediat la punct.

Andreea și-a mai șocat fanii de pe TikTok cu noile tatuaje. Ea și-a tatuat numele copiilor săi.

Femeia și-a imprimat pentru totdeauna pe piele numele celor trei copii ai săi.

Citeste si: VIDEO| El este tatăl gemenilor morți în Ploiești. Ce spune bărbatul despre mama copiilor lui

Comunitatea de pe TikTok a judecat aspru alegerile Andreei. Oamenii susțin că, deși gemenii au murit de puțin timp, ea este mult prea preocupată de aspectul său fizic.

„Ia uite de ce îi arde ei”/ „Îți mai vine să faci LIVE?”/ „Așa se manifestă iubirea unei mame?!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: O mamă și-a ucis copilul și i-a trimis o fotografie fostului partener cu trupul neînsuflețit al băiețelului: „Alex nu mai e al nimănui acum”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si