Close sidebar
Close sidebar

Mama gravidei sinucigase de la Branesti, distrusa! Ce facuse Alexandra inainte sa-si ia fetele de mana si sa-si puna capat zilelor?

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mama Alexandrei, tanara gravida care a socat o tara intreaga dupa ce s-a sinucis impreuna cu cele trei fetite ale sale, este devastata de durere.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Femeia nu intelege de ce fata ei a recurs la un asemenea gest. In ciuda faptului ca se confrunta de ani buni cu stari de depresie, tanara gravida nu daduse niciun semn ca in ziua fatidica de joi ca ar recurge la un asemenea gest.
Se pare ca Alexandra ar fi plecat din casa pe furis impreuna cu fetele, semn ca avea un plan bine ticluit.


"Nu mi-a zis, mamă, că plec... de dmineaţă... şi îmi iau fetele şi plec... Nu mi-a zis deloc(...) Mi-a făcut depresie în clasa a 8-a. A fost internată la nr. 9. Mi-a dat tratament de la Buftea, mă duceam în fiecare lună şi îi dădeam tratament şi nu îl lua.", a povestit mama fetei la un post de televiziune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI