O mamă a fost împușcată în cap în timp ce se afla în mașină cu fetița sa de doar șase ani. Minora nu a fost rănită, iar potrivit primelor detalii din achetă, oamenii legii presupun  că ucigașul a făcut o confuzie. Se pare că Jacqueline Flores nu este persoana care trebuia ucisă.

Citeste si: Surorile-monstru au recunoscut crima

O tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă în fața copilei sale.

Jacqueline Flores din California se afla în mașină alături de micuța ei când a fost împușcată.

Mamă de 25 de ani- ucisă în fața copilei sale

Crima a avut loc în California, în regiunea Fresno. O mamă și fiica sa de doar șase ani se aflau în mașină atunci când s-a întâmplat totul. Femeia a fost împușcată în cap. Chiar dacă glonțul a intrat chiar pe geamul din spate al mașinii, unde se afla minora, ea nu a pățit nimic.

Citeste si: Un nou-născut de o lună a decedat în Spania. Mama lui este acum după gratii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

mamă împușcată în cap în fața fetei sale
Femeie ucisă în fața copilului său.[Sursa foto: PixaBay]

Martorii au încercat să o salveze pe femeie și i-au acordat primul ajutor. Ei au reușit să o stabilizeze până a ajuns la spital. În unitatea spitalicească a stat trei zile internată, apoi Jacqueline Flores în vârstă de 25 de ani a pierdut lupta cu viața și a fost declarat decesul.

Citeste si: Crimă înfiorătoare: o copilă, în vârstă de șase ani, a fost înjunghiată

Primele detalii din anchetă arată că Jacqueline Flores nu ar fi fost victima vizată de către ucigaș, astfel că există posibilitatea ca acesta să o fi confundat cu persoana căreia voia să-i facă rău.

„Acest act de violență fără sens ar fi putut fi un caz de identificare greșită”, au declarat oamenii legii care sunt responsabili de caz.

Citeste si: A ucis pentru o moștenire! O femeie din Călărași, înjunghiată de propriul cumnat: „Mi-a omorât-o pe mămicuţa mea!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si