Close sidebar
Close sidebar

Mama lui Daniel e disperată! Colegii fiului ei l-au bătut până l-au băgat în spital! "Mi-a zis că se va sinucide pentru că ei nu se vor opri"

Lacrimile și nici chiar chipul desfigurat al lui Daniel nu au reușit să îi impresioneze pe colegii de clasă ai acestuia.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai mulți băieți l-au bătut cu bestialitate până când l-au băgat în spital. Incidentul s-a petrecut în Marea Britanie.

Băiatul, care are 13 ani, este în stare destul de gravă, iar mama lui este disperată.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: România pierde încă un artist de geniu! A făcut infarct la numai 57 de ani! George Ostafi era unul dintre cei mai buni artiști plastici din țară!

Mai mulți colegi de-ai săi l-au așteptat la ieșirea din școală și l-au lovit fără milă. Episodul nu este singular după spusele mamei băiatului, care a dezvăluit tot în presa din Marea Britanie: "Norocul lui e că am venit să-l iau de la cursuri chiar atunci când era lovit.

Când m-au văzut, agresorii au fugit, iar eu l-am dus direct la spital. Mi-a spus pe drum că se va sinucide pentru că ei nu se vor opri", a spus femeia deznădăjduită.

Acum ea speră ca cineva să intervină și această problemă să nu devină mai gravă ca acum.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI