Close sidebar
Close sidebar

Mama lui Gabi Rîpan, monument de durere la căpătâiul fiicei! "Păpușa lui mama"

Gabi Rîpan, tânăra de numai 20 de ani ucisă în accidentul din Cluj, a fost condusă sâmbătă pe ultimul drum de către familie, colegi și sute de oameni care au vrut să-și ia rămas bun de la frumoasa fată.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama lui Gabi Rîpan a stat tot timpul la căpătâiul fiicei sale, a plâns cu lacrimi amare și a strigat-o, cu ultimele puteri: „păpușa lui mama”. Îmbrăcată în haine de doliu și ținută de brațe să nu se prăbușească, Lili Rîpan a trăit cea mai neagră zi din viața ei: și-a înmormântat fiica de numai 20 de ani.

Tânăra a fost înmormântată într-un sicriu alb.

Gabi a murit într-un cumplit accident, în mașina primită cadou de la părinți

Gabi avea doar 20 de ani și o viață întreagă înainte, cu multe planuri de viitor. Ea se mutase din Suceava la Cluj pentru a urma facultatea pe care și-a dorit-o. Provenea dintr-o familie înstărită, care o iubea enorm și a făcut orice pentru fata loc.

De exemplu în ziua majoratului, Gabi a primit o mașină de lux. Tocmai în acest autoturism ea și-a găsit sfârșitul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

În noaptea de luni spre marți, ea și-a lăsat un prieten să-i conducă mașina. Acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un stâlp. Impactul a fost atțât de grav încât autoturismul s-a rupt în două. Gabi nu a mai avut nicio șansă și a murit pe loc. Prietenul său a a aruncat din mașină la câteva sute de metri.

El este în stare gravă în spital, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI