Politicianul a declarat că părinții lui sunt oameni harnici și simpli, care întreaga viață, au muncit pentru a avea mâncare să pună pe masă. George Simion se mândrește cu părinții lui.

Părinții liderului AUR locuiesc în Focșani și au o viață simplă departe de televiziune. Mama lui George Simion este economist și are un salariu de 2.300 de lei.

Citește si: Ce studii are Ilinca, soția lui George Simion

Simion a transmis că și familia lui este afectată de scumpirile din ultima perioadă și că în timp ce lui îi decontează Parlamentul facturile la întreținere în valoare de 1000 de euro, oamenii simpli, precum sunt și părinții lui, se luptă să facă față scumpirilor.

„Parlamentul plătește 1.000 de euro pentru chirie și toate cheltuielile aferente. Îmi trimite proprietarul clădirii suma totală de plată în fiecare lună, mama plătește 1.700 de lei”, a declarat recent liderul AUR la Realitatea Plus.

Parlamentarul își ține familia departe de ochii curioșilor, însă cu doar un an în urmă Simion posta pe rețelele de socializare o fotografie cu mama sa, alături de un mesaj emoționant. „Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit și un om întreg”, a comentat George Simion.

Tatăl lui George Simion a avut probleme cu legea

Tatăl politicianului a fost condamnat definitiv, în 2019, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj, după ce a lovit cinci polițiști.

Citește si: Surpriză pentru liderul AUR: motivul pentru care Gigi Becali a vrut să-și retragă darul de nuntă

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„O să mă acuze că e tata alcoolist. Tata a picat în patima băuturii după ce a fost concediat, când au luat francezii banca unde lucra”, a declarat politicianul.

George Simion a spus, în exclusivitate la România TV, că are informații conform cărora unele persoane ar fi făcut tot posibilul pentru a-i strica nunta și pentru a-i atribui fapte de ordin penal.

„Au crezut ca merge cu frica, cum au condus ei, orice inițiativă românească a fost discreditata. Fie ca e vorba de partide, cum este AUR, sau afaceri, orice.

I-au atacat pe toți invitații pe care i-am avut la o dezbatere, pe Muhamad Murad, pe doamna Norica Nicolai, pe Eugen Teodorovici.

La Ţebea azi m-am văzut cu scriitorul Laurian Stănchescu, care primise informații că la nunta mea vor apărea diverse provocări, dar eu am experienta de 15 ani de organizare de evenimente in spațiul public. AU sărit pe trupa Phoenix, pe Veta Biriş, pe care au făcut-o sa renunțe.

Au trimis ANAF, care a fost pana si la atelierul romanesc de unde ne-am luat hainele de nunta eu si Ilinca. Dar pe noi nu ne intimidează chestiile astea, noi suntem bine organizați, totul este transparent, se trece in declarația de avere, nu avem nicio problema.”

Citește si: Cum și-a cunoscut George Simion iubita. Președintele AUR și Ilinca se vor căsători pe 27 august 2022

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Politicianul declară că el este un om transparent și nu are nimic de ascuns. „Eu cred ca d-asta am succes la oameni, pentru ca sunt transparent, nu am nimic de ascuns, le spun oamenilor tot ce ma întreabă.

Problema este ca oamenii ăștia inclusiv plantează probe, elimina oameni, când nu merge discreditarea, au existat in anii 90 de eliminări fizice.

Acum nu mai suntem in anii 90, noi acum trebuie sa preluam puterea, pentru prima data după 30 de ani sa avem in sfârșit romani la conducerea tarii.”, a spus George Simion.

Citește si: Ce face Ilinca atunci când nu este alături de soțul ei, George Simion

Politicianul duce o viață fericită, în prezent, alături de soția sa. Cei doi și-au unit destinele în această vară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si