Gigi Becali a anunțat că liderul AUR va primi drept dar de nuntă 2.000 kg de brânză. Însă o declarație făcută de George Simion l-ar fi deranjat pe latifundiar.

Gigi Becali, dar de nuntă special pentru liderul AUR

Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali, care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză. O să avem şi mămăliguţă cu brânză ”, a declarat George Simion, la începutul lunii august.

Citeste si: George Simion va avea 10.000 de invitați la nuntă. Accesul se va face pe bază de brățări

Gigi Becali a fost pe punctul de a se răzgândi după o declarație făcută de acesta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Steaua a murit în momentul în care a luat-o Becali ”, a declarat George Simion.

Gigi Becali vrea să renunțe la prietenia cu politicianul

Așa a zis, că nu mai e Steaua? Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa.

Nu mai mănâncă brânză la nuntă. Depinde când a declarat. Dacă a făcut declarația când nu mă cunoștea asta era, nu era niciun fel de problemă.

În 2020, el nu mă cunoștea pe mine. A răma că brânza. Dacă o făcea acum era clar că era lipsă de caracter. M-ar fi deranjat să spună asta, pentru că e prietenul meu și când un prieten spune asta....

Citeste si: George Simion va avea 10.000 de invitați la nuntă. Accesul se va face pe bază de brățări

Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci. Aici nu mai e vorba că a zis că nu a zis, dă-o încolo de brânză. Aici e chestiune de prietenia mea cu el. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că e fals. Înseamnă că nu mai am încredere în el. De aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician.

Cu alte cuvinte, nu are nimic cu FCSB sau Steaua. El are ceva împotriva mea ca om. O să am o discuție cu el, să văd ce explicație dă. Dacă are o scuză, continui prietenia cu el, dacă nu, termin prietenia cu el. Nu mă mai interesează. Brânza, dă-o încolo, e cadou.
Mi-a zis că a fost cu Peluza Sud, că era mai tânar. Dacă nu are o scuză, nu am nicio treabă. Mai ales că nu e o prietenie curată”
, a fost declaraţia lui Gigi Becali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si