Close sidebar
Close sidebar

Mama lui Ilie Balaci a leşinat lângă mormântul fiului ei. Imagini dramatice din cimitir!

Oltenia şi-a condus astăzi idolul pe ultimul drum. Ilie Balaci a fost înmormântat la Craiova, oraş pe care l-a iubit şi pe care l-a dus pe culmile gloriei fotbalistice.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La înmormântare au participat mii de persoane care au ţinut să fie alături de "Minunea Blondă". Încă de dimineaţă au început funeraliile, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci fiind depus la stadionul Ion Oblemenco, acolo unde mulţi oameni din fotbal, dar şi oameni simpli, au venit să îşi ia ADIO de la el.

Cortegiul a ajuns şi la cimitir, acolo unde ultraşii Craiovei au pregătit un moment impresionant. Au aprins torţe şi au cântat lângă locul în care "Prinţul din Bănie" îşi va dormi somnul de veci.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Aici, scenele au devenit de-a dreptul dramatice. Mama lui Ilie Balaci, cea în casa căreia a murit fostul mare fotbalist, a leşinat. Oamenii au ţinut-o pe braţe şi au reuşit cu greu să o liniştească.

Durerea e uriaşă în sufletul bătrânei care a văzut cum fiul ei i-a murit pur şi simplu în braţe. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI