Astăzi, chiar de ziua fiului său, mama acestuia mărturisește că dorul de acesta o copleșește, însă iubirea și toată aprecierea de care se bucură faimosul din partea fanilor săi, manifestate prin mii de mesaje pe rețelele sociale, o fac să tresară de bucurie.

"Mă gândesc la el mai mult ca niciodată, pentru că este departe de noi. Văd atâtea postări pe rețelele de socializare și văd cât îl iubește lumea, iar eu nu pot să-i spun nimic.

Mă bucur că lumea este de partea lui și îl iubește. Asta îmi dă un impuls să merg mai departe, să îmi treacă de dorul lui", a spus mama lui Jador, care își dorește cel mai mult că fiul ei să fie sănătos, fericit și "să nu se îndepărteze niciodată de Dumnezeu".

Citeste si: In weekend, romanii au ales sa traiasca emotiile celei mai tari competitii – „Survivor Romania” Kanal D, lider absolut de audienta, cu editiile de sambata si duminica ale reality-ului filmat in Republica Dominicana

Ce a transmis mama lui Jador de la Survivor 2021

Își amintește cu mari emoții momentul în care și-a văzut fiul pentru prima oară și spune că legătură lor a rămas extrem de puternică, comunicarea dintre Jador și mama sa fiind dincolo de cuvinte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: S-au afisat cotele la Survivor Romania 2021. Cine este vazut castigator de casele de pariuri

mama lui jador mesaj de ziua lui
Jador - probe la Survivor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine a plecat de la Survivor România – Lista completă a concurenților eliminați

"Este primul născut și a fost cea mai mare bucurie posibilă. Eram și eu un copil, aveam 15 ani și jumătate, dar viața mea s-a schimbat radical.

Nu puteam să respir fără el. Este sufletul meu! L-am visat înainte să se accidenteze, îmi cerea ajutorul. Atunci n-am realizat ce înseamnă visul acela. După ce am văzut că s-a accidentat am înțeles”, a povestit mama indragitului artist.

Citeste si: Mesajul special pe care l-a primit Jador de ziua lui: „Mi-e dor de tine și de...” Ce a apărut pe contul de instagram al concurentului de la Survivor România 2021?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si