Reghecampf a declarat că mama lui, Marga, este extrem de supărată pe fosta sa noră. Femeia este dezamăgită de declarațiile făcute de Anamaria, după anunțul divorțului. Mama lui Reghe trece prin clipe de coșmar, mai ales după diagnosticul necruțător primit de curând.

Citeste si: VIDEO |Anamaria Prodan: „Eu am fost cu Fane Spoitoru!”

Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care mama lui se confruntă.

Marga a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Mama lui Reghe a fost diagnosticată cu cancer mamar

Antrenorul de la Craiova a dezvăluit că mama lui a trecut recent printr-o operație. Femeia a fost diagnosticată cu cancer mamar și a urmat mai multe ședințe de chimioterapie.

Citeste si: Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că Tudor Oros este însurat: „Nu e treaba mea să vorbesc despre viaţa şi soţia lui”

„Mama e foarte bine, a făcut chimio. Am operat-o la sânul stâng, sper să terminăm luna asta.”, a transmis Reghe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bărbatul a afirmat că mama lui este deranjată de reacțiile pe care Anamaria Prodan le-a avut în spațiul public, după anunțul divorțului:

„Este foarte supărată mama. În primul rând, este supărată pe Ana pentru discuțiile pe care le face. Mama a stat numai cu noi în casă, de când a murit tata. Deci ultimii doi ani de zile, a stat cu noi în casă. Mă rog, noi nu eram acasă, eu nu eram acasă.

Eram în Emirate. E surprinsă (n.r. de discuții).

E supărată pentru că știe adevărul. Știe ce era în casă la noi, știe exact cum sunt eu ca om. Și nu acceptă lucrurile astea. S-a supărat foarte tare pe Ana.”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcastului amintit.

Mama lui Laurențiu Reghecampf a vorbit despre anamaria prodan

Reghe și Anamaria Prodan.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție incendiară în Dubai. "Hai că sunt bine, costumul de baie e nou"

Laurențiu a mărturisit că mama sa a cunoscut-o deja pe Corina Caciuc. Ea îl va face tată, din nou, pe antrenorul de la Craiova.

„Bineînțeles că a cunoscut-o. O să aibă iarăși un nepot, al treilea”, a mărturisit Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță, fără să dea alte detalii despre relația dintre cele două.

Citeste si: Anamaria Prodan, detalii secrete din culisele relației cu Dan Alexa: „Îl iubesc pe Dan Alexa. Eu am lovit multă lume”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si