Close sidebar
Close sidebar

Mama Nadiei Comaneci pune muraturi, dar este cu gandul la fata ei: "Sunt trista, mi-e dor de puiul meu"

Stefania Comaneci(72 de ani) isi umple camara cu muraturi si compoturi.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefania Comaneci (72 de ani) este mama celebrei Nadia, cea mai mare gimnasta a tuturor timpurilor. In ciuda faptului ca fata ei a tot incercat sa o convinga sa se mute impreuna cu ea in orasul Norman (Oklahoma)- acolo unde Nadia traieste alaturi de sotul Bart si de baiatul Dylan- tanti Stefania nu a acceptat sa paraseasca Onestiul natal.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ca de obicei, pentru mama Nadiei venirea toamnei e sinonima cu aranjatul camarii, in care femeia pune borcane cu muraturi si compoturi, pe care i le trimite apoi Nadiei in America.

In ciuda faptului ca este foarte prinsa cu piata si cu gatitul, Stefania Comaneci recunoaste ca si-ar dori fata mai aproape de casa.  "Sunt trista, mi-e dor de puiul meu! Acum sunt la la pregatiri de toamna", a povestit Stefania. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI