Caz revoltător în București. Un tramvai a fost la un pas să spulbere, pe o trecere de pietoni, o mamă cu 3 copii. În imaginile de mai jos, se vede cum familia traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, iar tramvaiul a trecut în viteză fără să dea nici cel mai mic semn de frânare.

Citeste si: Poliţiști loviți de un grup de indivizi la Craiova, după ce au reținut un şofer băut

Tramvaiul morții, în Capitală

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile pe linia tramvaiului 23 din Calea Ferentari şi a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere din zonă. În imaginile apărute miercuri în spațiul public se vede cum tragedia a fost evitată în ultimul moment.

Mama, împreună cu cei 3 copii, se angajase în traversarea străzii înainte ca tramvaiul să vină cu viteză. Vatmanul nu a dat nici cel mai mic semn că i-a văzut pe pietoni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din fericire, cei doi copii au fugit prin fața tramvaiului și au scăpat ca prin urechile acului, iar mama cu bebelușul în brațe a rămas pe loc, iar tramvaiul a trecut prin fața ei.

Citeste si: Accident tragic în Prahova! Cinci bărbați au decedat, iar alte două persoane au fost grav rănite

Ce riscă vatmanul "neatent"

Într-un răspuns adresat TVR, STB a transmis că „va iniţia de urgenţă o cercetare internă a acestui eveniment şi va lua măsurile ce se impun, conform Regulamentului Intern, putându-se ajunge până la desfacerea contractului de muncă a conducătorului de tramvai”.

Citeste si: Detalii șocante din accidentul cu Maserati în care și-au pierdut viața trei tineri. Cine erau victimele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si