Incidentul șocant a avut loc în cartierul Popoveni din Craiova, unde polițiștii Secției 2 Poliție au urmărit un șofer care a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase. Când a ajuns în dreptul unui imobil, bărbatul urmărit a ieșit din autoturism și a încercat să sară gardul unei case.

Polițiștii au reușit să îl prindă și să-l imobilizeze. Problemele au apărut în momentul în care bărbatul și-a strigat cunoscuții iar în scurt timp, cei doi polițiști au fost înconjurați de zeci de persoane.

Citeste si: VIDEO- Cristian Pomohaci pretinde că și-a cumpărat o stea la Hollywood

Dosar penal pentru lovirea unui polițist

Un bărbat din Craiova s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan și a lovit un polițist în timp ce era încătușat. Sindicatul Europul a publicat imagini video din momentul imobilizării suspectului. Mai multe persoane au încercat să creeze o busculadă pentru a-l scăpa pe bărbat din mâinile polițiștilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în ziua de 17 mai, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova și elev din cadrul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Șoseaua Popoveni au observat un autoturism care se deplasa sinuos motiv

pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice și luminoase.

Citeste si: Poveste de dragoste între un tânăr de 18 ani și o bunică de 71 de ani. Unde s-au cunoscut cei doi

Poliţiştii au reuşit prinderea conducătorului auto, care în momentul încătuşării ar fi lovit cu capul în zona feţei unul din poliţişti. Ulterior, cel în cauză a fiind condus la sediul secţiei pentru audieri.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 31 de ani din Craiova”, au precizat oamenii legii, conform GDS.ro.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 31 de ani din Craiova”, au precizat oamenii legii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si