O femeie este în culmea disperării, după ce copilul ei i-a povestit că un bărbat a dat cu mașina peste el, în timp ce acesta trecea neregulamentar strada. Însă, băiatul, care șchiopăta a mărturisit toate aceste detalii, abia a doua zi după incidentul teribil, de frica mamei care l-ar fi putut certa că nu a traversat pe la trecerea de pietoni.

Copilul a mințit-o pe mamă, spunându-i că s-a lovit la picior

”El a doua zi nu se putea îmbrăca, nu se putea dezbrăca, nu se putea așeza, îl dureau genunchii, îl dureau picioarele, are leziuni, are zgârieturi, are vânătăi, îl doare toată partea dreaptă”, a adăugat mama, conform Unimedia.

După mai multe insistențe ale mamei, băiatul a recunoscut, totuși, că în drum spre casă, după lecții, a fost lovit de o mașină pe strada Muncești din Capitală, lângă stația Tomis.

Citește și: O tânără de 16 ani a murit electrocutată din cauza telefonului mobil

”La traversare, a fost lovit de mașina Volkswagen albastru-închis. A căzut jos copilul. Șoferul l-a luat, l-a pus în automobil și s-a deplasat și l-a lăsat la câțiva km la bulevardul Negruzzi. L-a lăsat singur fără ca să se asigure că copilul o să ajungă cu toate că copilul i-a zis direcția el nu l-a dus, l-a lăsat la marginea drumului.

Ploua, era frig și copilul nu avea cu el umbrela și voia să ajungă mai repede la stație și a decis să traverseze pe drumul prescurtat și a mers neregulamentar”, a mai spus femeia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După mai multe insistențe ale mamei, băiatul a recunoscut, totuși, că în drum spre casă, după lecții, a fost lovit de o mașină pe strada Muncești din Capitală

După mai multe insistențe ale mamei, băiatul a recunoscut, totuși, că în drum spre casă, după lecții, a fost lovit de o mașină pe strada Muncești din Capitală.

[Sursa foto: Unimedia]

După ce a aflat de incident, femeia l-a dus pe băiat la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, a depus și o plângere la poliție în care a relatat tot ce i-a povestit băiatul, conform sursei citate.

”Tu, omule, cum ai putut tu să lași un copil de 8 ani, lovit de tine cu mașina? Ai văzut cum l-ai lovit, ai văzut cum a căzut? El putea… Cum ai putut să îl lași tu la margine drumului, în ploaie și să se ducă el singur acasă? Dar dacă el nu ajungea? Dar dacă el cădea pe drum, fiindcă putea să aibă o hemoragie internă și putea să nu-l vadă nimeni fiindcă ploua foarte tare, nimeni nu umbla atunci pe drumuri. Nu avea să știu nici eu, el nu avea cu el telefon, nu avea să știe nimeni ce-i cu dânsul”, a spus femeia.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Mi-a lovit copilul cu mașina. L-a urcat repede în automobil și l-a lepădat la câțiva km depărtare de locul accidentului”, a mai adăugat aceasta.

Acum, mama le cere tuturor celor care au văzut scena șocantă să o ajute să îl găsească pe șoferul care a plecat de la locul accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si