Gustul mancarii traditionale, pregatita din cele mai bune si mai ales proaspete ingrediente, nu se compara cu niciun alt preparat. Secretul mamaligii in paturi este unul stiut de gospodinele din nordul tarii, iar astazi ne este dezvaluit si noua.

Ingredientul minune e altul. Daca vrem sa facem o mamaliga in staturi ca la ea acasa, tanti Irina ne sfatuieste sa fim atenti la ce branza alegem! Cea mai buna este cea de oaie.

Branza framantata trebuie sa fie dintr-un cas de calitate, un cas fact la stana, gras, se framanta cu  sare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Daca ati mai incercat sa faceti mamaliga si nu v-a iesit prea buna, ei bine gospodina e aici sa ne ajute:

Prima data se pune brnza, sa fie buna, daca nu are branza suficienta nu este buna mamaliga goala.

Gospodina nu se zgarceste nici la branza: pune din belsug, ca tocana s-aiba gust! 

Odata aranjata in paturi, mamaliga se mai pune la cuptor pentru circa 3-4minute, cat sa se topeasca toata branza.

Asteparea merita insa cu varf si indesat: pe cat de laudata e tocana maramureseana, pe-atat de bun ii e gustul! Daca nu v-am convins, va invitam sa incercati!

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si