Close sidebar
Close sidebar

Mananci la fast-food? Iata ce au patit americanii de la mancarea preparata rapid. E realitatea devastatoare din SUA

Americanii pierd in inaltime din cauza stilului de viata sedentar si a alimentatiei nepotrivite, bazata pe mancare de tip fast-food, se arata intr-un nou studiu realizat de cercetatorii britanici in colaborare cu Organizatia Mondiala de Sanatate.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cercetatorii au analizat evoluţia înălţimii a peste 18 milioane de persoane cu vârsta de 18 ani din 179 de ţări, pe o perioadă de un secol. Daca in 1914, canadienii şi scandinavii erau cei mai înalţi oameni din lume, dupa 100 de ani, lucrurile s-au schimbat. Acum, letonii si olandezii sunt cei mai inalti.

In SUA, una dintre cauzele care a dus la aceasta scadere este obezitatea, cu care se confrunta tot mai multi americani, noteaza zf.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pe de alta parte, in Europa, Orientul Mijlociu si Asia, s-au inregistrat cel mai mare nivel de crestere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI