Close sidebar
Close sidebar

Mananci salata creata? Uite ce spun specialistii despre ea. Poate produce probleme cu tiroida sau probleme cardiace

Tipul de salata creata sau Kale cum este ea cunoscuta este unul dintre cele mai cumparata si utilizate tipuri de salata verde in lume, dar si in Romania.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Specialistii trag totusi un semnal de alarma in ceea ce priveste aceasta salata si spun ca desi este bogata in vitamine si minerale, ea poate cauza balonare, probleme cu glanda tiroida si chiar probleme cardiace.

Multi considera aceasta salata ca un super aliment care are 50 de calorii pe suta de grame si zero grasimi, da expertii in sanatate au explicat ca pentru unule persoane care au nevoie de vitamina K aceasta salata nu este deloc indicata, mai ales daca aceste persoane iau anti-coagulante.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Ei spun ca si nivelul ridicat de potasiu poate avea efecte negative precum balonarea sau alte probleme digestive pentru ca acest tip de salta este greu de digerat. In cazul in care nivelul de potasiu din organism este foarte ridicat, atunci persoanele pot suferi diverse boli de rinichi sau de inima.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI