Cu putin arapacas, ciuperci, ardei capia copt, sfecla rosie, tapioca, microplante si cateva crengute de brad, un chef din Sibiu ne arata cum sa pregatim un preparat la fel ca in marile restaurante.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Ciupercile le soteaza in ulei de masline. Legumele capata apoi cea mai iubita aroma de sarbatori.
Arapacasul il spala si il opareste. Cand se inmoaie, ajunge in aceeasi tigaie in care s-au calit ceapa rosie, alba si verde.

Risotto-ul atinge perfectiunea cand e gatit al dente. Gustul bun e completat de o explozie de culori. Preparatul e vedeta in meniul unui restaurant din Sibiu. Cei care il comanda raman, la prima vedere, surprinsi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si