Close sidebar
Close sidebar

Mâncare de post gustoasă și sănătoasă! Cei mai tari chefi îți arată cum să gătești preparate absolut deliciose de post

Chiar daca ne aflam in postul Craciunului, putem inlocui oricand clasicele preparate cu mancaruri speciale, gustoase si sanatoase. Cei mai priceputi chefi ne invata cum sa imbinam ingredientele.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu putin arapacas, ciuperci, ardei capia copt, sfecla rosie, tapioca, microplante si cateva crengute de brad, un chef din Sibiu ne arata cum sa pregatim un preparat la fel ca in marile restaurante.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Ciupercile le soteaza in ulei de masline. Legumele capata apoi cea mai iubita aroma de sarbatori.
Arapacasul il spala si il opareste. Cand se inmoaie, ajunge in aceeasi tigaie in care s-au calit ceapa rosie, alba si verde.

Risotto-ul atinge perfectiunea cand e gatit al dente. Gustul bun e completat de o explozie de culori. Preparatul e vedeta in meniul unui restaurant din Sibiu. Cei care il comanda raman, la prima vedere, surprinsi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI