Close sidebar
Close sidebar

Manchester City ar putea fi exclusă din Liga Campionilor. Motivul este neașteptat

Manchester City are un examen dificil de trecut, marți 13 februarie, în optimile de finală ale Champions League. Echipa antrenată de Pep Guardiola va întâlni în dubla manșă din Liga Campionilor echipa daneză FC Copenhaga.

Sorin Negru,

Manchester City riscă suspendarea din Liga Campionilor 

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Manchester City ar putea fi interzisă în Liga Campionilor sezonul viitor din cauza unui conflict de interese pe care UEFA îl urmărește, notează presa engleză.

Citește și: Balonul de Aur 2023. Messi sau Haaland? Cine sunt favoriții la cotele de pariuri pentru marele trofeu de la Paris

Motivul pentru care Manchester City ar putea fi suspendată din Liga Campionilor în sezonul viitor ar fi succesul eventual al echipei Girona în La Liga, potrivit Liverpool Echo.

Girona, deținută parțial de City Football Group, a avut un parcurs surprinzător în Spania în acest an, luptându-se cu Real Madrid pentru câștigarea campionatului spaniol.

Regulamentul UEFA prevede că două cluburi deținute de aceeași grupare nu pot concura în aceeași competiție europeană, ceea ce ar putea pune în pericol participarea ambelor echipe.

Cum ar putea fi eliminată Manchester City din Liga Campionilor

Dacă Girona se califică în Liga Campionilor, iar Arsenal și Liverpool termină peste City în Premier League, campionii în vigoare ai lui Pep Guardiola ar putea fi excluși din competiție.

Potrivit sursei citate, UEFA urmărește cu atenție relația dintre City și Girona.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Echipa spaniolă a anunțat că îl va vinde lui City pe lateralul de 19 ani Savio, după un sezon impresionant sub conducerea antrenorului principal Michel.

Dacă ambele cluburi se califică în Liga Campionilor, City Football Group ar putea fi obligat să-și reducă participația la spaniolii de la Girona.

Cum ar putea fi eliminată Manchester City din Liga Campionilor

[Sursa foto: Twitter]

Manchester City, deplasare la Copenhaga pentru optimile Champions League 2023-2024

Manchester City îşi începe aventura din fazele eliminatorii al Ligii Campionilor în faţa danezilor de la Copenhaga.

În faza grupelor, Manchester City a strâns 10 victorii consecutive, fără să piardă niciun punct.

FC Copenhaga- Manchester City se joacă marți 13 februarie, de la ora 22:00

Danezii au încredere înaintea "dublei", după ce au smuls un egal cu City pe teren propriu, în grupele din sezonul trecut, iar în actuala stagiune au învins-o pe Manchester United.

FC Copenhaga a provocat surpriza fazei grupelor, unde a lăsat în spate două nume grele- Galatasaray și Manchester United.

Citește și: VIDEO. Un fotbalist a fost lovit de fulger pe teren și nu a mai putut fi salvat

FC Copenhaga are o cotă de piaţă ceva mai mare de 80 de milioane de euro, față de 1,2 miliarde euro cât valorează echipa Manchester City.

Citește și: Cartonașele albastre vor fi introduse în fotbal. Ce semnifică această penalizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI