Ada, Simina și Diana sunt trei tinere care nu se lasă biruite de caniculă, așa ușor. De cum prind o zi liberă, o fructifică din plin, mai ales că activitatea lor profesională este intensă. Fetele sunt manechine de profesie și sunt mereu împărțite între ședințe foto și defilări, iar timpul liber este limitat. Acum se bucură de orele de răsfăț de la marginea apei și mortalizează momentul.

Citește și: VIDEO- Cod roșu de caniculă în sudul României. Temperaturi de până la 42 de grade Celsius

„Selfiul perfect nu poate fi perfect dacă nu avem lumina și nu luăm lumina în calcul, întotdeauna încercăm să stăm cu fața cât mai spre lumină, cât mai spre soare, să transmitem energia noastră și trebuie să avem în vedere faptul că trebuie să prindem și background-ul.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Poza perfectă nu se face chiar așa de ușor, iar fetele cunosc micile trucuri care transformă instantaneul într-un adevărat tablou, care nu mai are nevoie de nicio îmbunătățire artificială.

Sfaturi importante despre cum să obținem poza mult dorită

La final de bălăceală, cele trei prietene ne-au oferit și câteva sfaturi importante despre cum să obținem poza mult dorită, care să primească numai aprecieri în mediul online.

„Pentru fotografii cât mai reușite este recomandat să purtăm un costum de baie potrivit fiecărui tip de corp. Un alt lucru pe care l-aș putea adăuga ar fi faptul că este foarte important să ne hidratăm pielea, să folosim cremă de protecție și sclipici.

Cred că cel mai important este să ne distrăm și să se vadă asta și în poze.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si