Close sidebar
Close sidebar

Manifestaţie la Baia de Aramă pentru fetiţa adoptată de o familie de români din SUA

O nouă manifestaţie are loc duminică, la Baia de Aramă, în sprijinul Sorinei, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie de români din SUA şi preluată într-un mod brutal de autorităţi de la asistentul maternal care o crescuse.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

O nouă manifestaţie are loc duminică, la Baia de Aramă, în sprijinul Sorinei, fetiţa de 8 ani adoptată de o familie de români din SUA şi preluată într-un mod brutal de autorităţi de la asistentul maternal care o crescuse.

Citeste si: Bancherul a cărui soţie candidează la preşedinţie are o avere colosală! Soţul Ramonei Bruynseels câştigă peste 60.000 de euro pe lună şi are peste 3 milioane de euro în conturi!

Deocamdată sunt aproximativ 30 de persoane, inclusiv copii, colegi ai fetiţei, care scandează împotriva tatălui adoptiv şi a autorităţilor.

Participanţii la protest au pancarte pe care scrie ”Nu distrugeţi fericiriea unui copil”, ”Nu plecăm fără Sorina”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Fiul lui Iurie Darie învârte banii cu lopata! Vezi cum a ajuns Alexandru Darie să câştige 150.000 de euro într-un an!

Ei vor să afle unde este acum fetiţa şi spun că intenţionează să meargă pănă la Craiova pentru a protesta, având în vedere că decizia defintivă referitoare la adopţie a fost luată de Currtea de

Apel Craiova, iar fetiţa a fost luată din familia asistentei materiale de un procuror al Parchetului Curţii de Apel Craiova.

Citeste si: Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF: "Ăsta e costumul, mi-l cari până în România!”

Citeste si: Părinţii lui Răzvan Ciobanu renunţă la pensiunea familiei? Vezi ce anunţ ciudat au făcut aceştia!

Manifestaţii pentru Sorina au avut loc şi vineri seară, dar şi sâmbătă seară, când numărul participanţilor a fost foarte mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI