Close sidebar
Close sidebar

Maramureş: Aproximativ 30 de gospodării şi o şcoală din oraşul Borşa, afectate de inundaţii

Aproximativ 30 de gospodării şi o şcoală din oraşul Borşa, din judeţul Maramureş, au fost inundate, luni seară, în urma unei ploi puternice, în timp ce traficul pe DN 18 a fost blocat aproape două ore din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, în urma ploilor abundente, urmate de scurgeri de pe versanţi şi colmatări de poduri şi podeţe, circa 30 de gospodării, doi operatori economici şi Şcoala “Valea Repedea” din oraşul Borşa au fost afectate.

De asemenea, DN 18 a fost blocat timp de aproximativ două ore pe o lungime de aproximativ doi kilometri, din cauza aluviunilor căzute de pe versanţi.

Pompierii militari, sprijiniţi de jandarmi, poliţişti şi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Moisei, precum şi de reprezentanţi ai Serviciului Salvamont, intervin cu autospeciale şi motopompe pentru evacuarea apei din curţile şi beciurile gospodăriilor inundate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI