Nu locuiesc in Maldive 12 luni pe an, dar daca isi pun mintea, maramuresencele pot avea in doua zile pielea ca de ciocolata! "Tu, fata! Cu ce ne dam pe picioare ca tare albe suntem! Sa ne prinda si pe noi un pic soarele! Lasa ca ma duc eu, ca m-a invatat si pe mine bunica mea ca uleiul cu morcovi te bronzeaza!", isi fac fetele curaj de plaja.
 

Ce solar, ce creme din comert?! Pentru bronzul la care toate domnisoarele tanjesc, specialistele care fac plaja printre capite au secretul lor: un autobronzant facut acasa, din ingrediente naturale. Ieftin, eficient si sanatos! "Auzi, tu, Ana, de ce ai pus morcov in ulei? Tu crezi ca il stric numai asa? N-ai invatat la scoala ca asta are vitamine? Te bronzeaza!", se intreaba tinerele maramuresence.

Spre deosebire de unele lotiuni din magazin, cele facute acasa nu lasa pielea portocalie. O inchid natural, mai ceva ca dupa o zi petrecuta la plaja. Doar portul popular le mai impiedica pe fete sa se bronzeze uniform: soarele abia intra prin camasa cu poale, dar nu-i bai!  

Tot pentru bronz rapid, fetele mai recomanda mierea, combinata cu vitamina E. Face minuni, la fel ca sucul de rodie.
Folositi-le insa cu bagare de seama: lotiunile facute acasa nu va protejeaza complet pielea de efectele nocive ale razelor UV.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si