Close sidebar
Close sidebar

Marcel Ciolacu: „Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el. Până nu iese public şi-şi cere scuze cu ciuma roşie!”

Marcel Ciolacu a anunțat că nu vorbește cu președintele României. El speră ca Iohannis să-și ceară scuze public.

Georgiana Balaban,

Liderul PSD - Marcel Ciolacu. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine că nu are nicio comunicare cu preşedintele Klaus Iohannis şi respinge acuzaţiile conform cărora ar exista o înţelegere între el şi şeful statului. „Să iasă public să-şi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD”, susţine Ciolacu, referindu-se la preşedintele Klaus Iohanis.

Citeste si: Marcel Ciolacu: „Guvernul Cîţu a transmis la Bruxelles că intenţionează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor”

Ce a transmis Marcel Ciolacu

„Când aud pe unu: Ciolacu şi PSD-ul sunt înţeleşi cu Iohannis. N-am, dom-le, ce să mă înţeleg cu ei! Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el.

Până nu iese public şi-şi cere scuze cu ciuma roşie.. e cea mai mare mizerie, că am stat şi am tăcut până acum”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, într-o emisiune la România Tv.

Citeste si: Ciolacu: „Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI”

Ședință Marcel Ciolacu. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Liderul PSD a fost întrebat și dacă are vreun fel de comunicare cu şeful statului. El a anunțat că aşteaptă din partea preşedintelui scuze adresate votanţilor PSD.

Citeste si: Marcel Ciolacu: „Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre”

„Ce comunicare să avem? Noi suntem în opoziţie, a zis că PSD-ul nu mai contează politic... Să iasă public să-şi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor... oamenilor care au votat cu PSD. Vrea să-i spun eu la televizor – dar ştie la fel de bine ca şi mine – de unde e ciuma roşie, cine a scos-o.

Cum poţi să instigi în halul ăsta tu, preşedintele României? Acuma vine copy-paste ăsta, domnul Cîţu şi vine la fel: dom-le administraţiile PSD... mă, nu-ţi e ruşine, că scot toate hârtiile acu cum dai mită la fiecare administraţie PNL?”, a adăugat Ciolacu.

Citeste si: Marcel Ciolacu anunta motiune de cenzura contra Guvernului PNL: "S-a umplut paharul"! Cand se va vota in Parlament

Citeste si: Marcel Ciolacu avertizează că deciziile luate de Guvernul Cîțu pot duce la înghețarea salariilor și pensiilor: „Trebuie să prezinte situația românilor”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI