Criminalul din Berceni va ajunge mâine, din nou, în fața judecătorilor, posibil pentru ultima dată în acest caz. Marcel Șerbuc a recunoscut că a omorât fetița concubinei. 

Adrian Cuculis, avocatul familiei fetiței ucise, a declarat că va cere pedeapsa maximă pentru criminal.

"Vom cere închisoare pe viață!", a declarat Adrian Cuculis, avocat.

Marcel Șerbuc ajunge din nou în fața instanței

Marcel Șerbuc, cunoscut drept criminalul dinn Berceni după oroarea pe care a provocat-o, va ajunge din nou, în fața judecătorilor.

Potrivit primelor informații, Marcel Șerbuc este posibil să primească mâine ultimul termin.

Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia fetiței ucise, a declarat că va cere pedeapsa maximă. Având în vedere că Marcel Șerbuc și-a recunoscut vinovăția în ceea ce privește acuzațiile aduse, instanța ar trebui să rămână în pronunțare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, este acuzat de comiterea infracțiunii de omor calificat. 

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, riscă închisoarea pe viață/ Avocat: ”Marcel Serbuc ar fi omorât-o pe fetiță pentru un interes material”

Criminalul din Berceni a ucis o copilă și i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele

În luna iunie a anului trecut, un caz șocant a cutremurat întreaga țară.

Ana, o fetiță de 12 ani, a fost găsită fără suflare în lada unei canapele, în apartamentul unde locuia cu mama sa și cu concubinul acesteia, în chirie.

Cel care a ucis-o cu sânge rece a fost chiar concubinul mamei sale, cel care trebuia să se comporte cu ea precum un tată.

Marcel Șerbuc a recunoscut crima, povestind judecătorilor întreaga scenă odioasă. Potrivit spuselor criminalului, copila l-ar fi atacat, el a ripostat și a lovit-o, moment în care fata a căzut și s-a lovit la cap.

Acesta s-a speriat, a sugrumat-o și a ascuns-o în lada de la canapea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si