Close sidebar
Close sidebar

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, din nou în fața instanței. Avocat Adrian Cuculis: "Mâine se anunță posibil ultimul termen. Vom cere închisoare pe viață!"

Marcel Șerbuc a recunoscut că a omorât fetița concubinei. Mâine, criminalul din Berceni va ajunge din nou în fața instanței. Avocatul familiei feiței ucise luptă pentru pedeapsa maximă.

Elena Tasca,

Adrian Cuculis va cere pedeapsa maximă pentru Marcel Șerbuc

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Criminalul din Berceni va ajunge mâine, din nou, în fața judecătorilor, posibil pentru ultima dată în acest caz. Marcel Șerbuc a recunoscut că a omorât fetița concubinei. 

Adrian Cuculis, avocatul familiei fetiței ucise, a declarat că va cere pedeapsa maximă pentru criminal.

"Vom cere închisoare pe viață!", a declarat Adrian Cuculis, avocat.

Marcel Șerbuc ajunge din nou în fața instanței

Marcel Șerbuc, cunoscut drept criminalul dinn Berceni după oroarea pe care a provocat-o, va ajunge din nou, în fața judecătorilor. Potrivit primelor informații, Marcel Șerbuc este posibil să primească mâine ultimul termin.

Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia fetiței ucise, a declarat că va cere pedeapsa maximă. Având în vedere că Marcel Șerbuc și-a recunoscut vinovăția în ceea ce privește acuzațiile aduse, instanța ar trebui să rămână în pronunțare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, este acuzat de comiterea infracțiunii de omor calificat. 

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, riscă închisoarea pe viață/ Avocat: ”Marcel Serbuc ar fi omorât-o pe fetiță pentru un interes material”

Criminalul din Berceni a ucis o copilă și i-a ascuns cadavrul în lada unei canapele

În luna iunie a anului trecut, un caz șocant a cutremurat întreaga țară. Ana, o fetiță de 12 ani, a fost găsită fără suflare în lada unei canapele, în apartamentul unde locuia cu mama sa și cu concubinul acesteia, în chirie.

Cel care a ucis-o cu sânge rece a fost chiar concubinul mamei sale, cel care trebuia să se comporte cu ea precum un tată.

Marcel Șerbuc a recunoscut crima, povestind judecătorilor întreaga scenă odioasă. Potrivit spuselor criminalului, copila l-ar fi atacat, el a ripostat și a lovit-o, moment în care fata a căzut și s-a lovit la cap. Acesta s-a speriat, a sugrumat-o și a ascuns-o în lada de la canapea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI