Doamna din imagini stie foarte bine ce impact devastator poate sa aiba virusul daca nu este descoperit la timp. Mama ei a pierdut lupta cu o boala de ficat evoluata din infectia cu virusul hepatitei C.

Femeia a prins teama atat de mare incat nici nu se gandeste sa rateze testarea gratuita.

Pe cat este de periculos virusul hepatitei C, pe atat este de inselator. Practic, nicio "cale de acces" in organism nu ii este straina. Am fi total feriti de el doar daca am trai, poate, intr-un glob de sticla.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Vreti sa va faceti un tatuaj, aveti de plombat o carie sau va doriti mult o interventie estetica? Ganditi-va de doua ori inainte de a alege locul si mai ales, cercetati cu atentie zona.

"Recomandarea mea este cand vreti sa va faceti un tatuaj, mergeti la grupul sanitar, la toaleta. Daca ala arata ok, atunci aveti incredere si in oameni. Daca nu, fugiti de acolo cat puteti de repede"

In centrul Capitalei, rulota pentru testari din piata Unirii a fost destul de aglomerata in aceasta dimineata.  Prelevarea probei din saliva este o metoda mult mai simpla decat cea a inteparii in deget, iar rezultatele vin dupa numai 20 de minute. Primul care a dat exemplul de prelvare a fost chiar Ministrul Sanatatii,

Testarea se desfasoara astazi si maine in zonele Unirii si Bucur Obor, din Capitala, precum si in centrele specializate din celelalate mari orase ale tarii.

Numai anul trecut 350 de persoane au murit in urma acestui virus nemilos. Ileana Ciuculete si Denisa Raducu au pierdut si ele lupta cu infectia care le-a macinat organismul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si